Det här är HRH Entreprenad AB

Vi på HRH Entreprenad AB har lång erfarenhet i branschen och jobbar inom hela Uppsalas län. Våra kunder är företag, organisationer, kommuner, privatpersoner och föreningar. Vi hjälper er med allt som ni kan tänka er när det kommer till hantverksarbete. Inget projekt är för litet eller stort för oss.

Alltid hög kvalitet till ett bra pris

Vi tycker om utmaningar och är duktiga på att hitta passande lösningar för våra kunder och deras behov. Våra hantverkare på HRH Entreprenad AB sätter kunden först och kan alltid lova hög kvalitet till ett bra pris. Detta då vi endast använder de bästa materialen och är noga med att planera inköp i god tid för att få ett så bra pris som möjligt. För att hela tiden förbättra oss håller vi oss uppdaterade på nya material, färger, tekniker och bestämmelser som krävs för att hålla en god kvalitet.

Vi är certifierade och har ansvarsförsäkring

Vi på HRH Entreprenad AB har många nöjda kunder och delar gärna med oss av våra goda referenser och referensobjekt. Givetvis har vi F-skattebevis och ansvarsförsäkring och det är viktigt för oss att ni känner er trygga med att anlita oss. Genom oss kan du som privatperson även nyttja ROT-avdraget. Kontakta oss idag så diskuterar vi ert drömprojekt tillsammans och vi lämnar en kostnadsfri offert. Välkomna till oss på HRH Entreprenad AB!